Multimodal Intensiv Rehab

SPRAKAR.SE

Högintensiv multimodal rehabilitering av ICAP-modell (Intensive Comprehensive Aphasia Program) för dig som kommit en bit i din rehabilitering och önskar större utmaningar och mer intensiv träning.


Vi anordnar kurser i Göteborg, Skåne och på fantastiska Eria hotell på Kreta, en hemtrevlig anläggning bland olivlundarna som är helt anpassad för rullstol. Länk till Eria.  

 

Fokus ligger på intensiv träning av språk och tal samt kommunikation och innehåller övningar såsom prata, lyssna och benämna, kommunikativa spel, grammatik, läsning och skrivande. Vi håller ett högt tempo och har stort individuellt fokus.


Baskursen innehåller 3 timmars gruppträning samt 1 individuell träningstimme per dag under två eller tre veckor. Sammanlagt 40 timmars träning under kursen. Fysioterapi kan väljas till för ökad positiv effekt på träningen.

 

Om du har en privat sjukvårdsförsäkring kan det finnas möjlighet till ekonomisk ersättning, man kan även söka pengar hos försäkringskassan för planerad vård utomland för våra kurser på Kreta. Länk till Försäkringskassan. 

 

För frågor om kurser ring eller maila:


marika@sprakar.se

0737570430


shapeimage_3
shapeimage_4
shapeimage_5
12an
shapeimage_6

Multimodal Intensiv Rehab

Neurorehabilitering


Sprakar.se

Marika Schütz

Prinsgatan 7b

413 05 Göteborg

marika@sprakar.se